?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

this is strange...

I'm now starting to think something is wrong or...maybe I ought to undo some of the modules from Firefox because....

Is anyone else seeing strange stuff on LJ? Like you go through friends pages and user infos and don't see the individual journal icon or community icon next to any LJ links? That's what's happening and it's also doing that on Netscape and I'm not sure if it's the firewall package from Cox or what but just about every site couldn't be found using MSIE so I don't know about that one.

Though pulling up LJ on Firefox after booting Hikarunix looks okay the graphics next to the LJ links are there.

It just bugs me that's all.

Comments

( 4 comments — Leave a comment )
calcgoddess1183
Jun. 13th, 2005 12:44 am (UTC)
I've been seeing some words that are under links.
misfortunedfool
Jun. 13th, 2005 03:50 pm (UTC)
Computer Problems?
Could the computer possibly be the problem? In truth, I have not yet had any difficulty with LJ. However, I will not rule out the possibility.

*Hugs*

skrain_bodak
Jun. 13th, 2005 09:07 pm (UTC)
Re: Computer Problems?
so you see the little person besides our LJ name links? I don't.
skrain_bodak
Jun. 13th, 2005 11:57 pm (UTC)
Re: Computer Problems?
I see it now...I just now got back on and the Dell is still on "mom's side" and I pulled up Netscape and the personal and community journal icons show on Netscape over here.
( 4 comments — Leave a comment )